Je winkelwagentje is leeg

Ontdek onze producten hier!

Ontdek en Leer

Ontdek de Kracht van de acht zintuigen met ons nieuwe eBook!

Ben je klaar om de grenzen van je zintuiglijke waarneming te verkennen? We introduceren met trots ons nieuwe eBook: “Op Reis met de Acht Zintuigen.” Dit boek neemt je mee op een boeiende reis door de wereld van onze zintuigen en biedt inzichten die verder gaan dan de vijf zintuigen die we op school leren. Of je nu een ouder, verzorger, of leerkracht bent, dit boek is een waardevolle bron voor iedereen die de zintuigen beter wil begrijpen en de prikkelverwerking wil verbeteren.

 

Waarom is dit eBook een must-have?

Kennis over Alle acht zintuigen

We leren op school over zien, horen, ruiken, proeven en voelen, maar wist je dat er drie andere zintuigen zijn die essentieel zijn voor onze interactie met de wereld? Het proprioceptieve zintuig helpt ons ons bewust te zijn van onze lichaamshouding en beweging. Het vestibulaire zintuig zorgt voor balans en coördinatie. Het interoceptieve zintuig helpt ons de interne toestand van ons lichaam waar te nemen, zoals honger en dorst. Ons eBook geeft inzicht in hoe elk van deze zintuigen werkt en hoe ze samen onze perceptie en ervaringen vormen.

Praktische tips en activiteiten

Naast theorie biedt ons eBook praktische tips en activiteiten. Deze zijn ontworpen om eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven, zowel thuis als in de klas. Of je nu een ouder bent die zijn kind wil helpen met zintuiglijke uitdagingen, of een leerkracht die zoekt naar effectieve leerstrategieën, je vindt tools en technieken om kinderen te ondersteunen bij het ontdekken en versterken van hun zintuigen.

Ondersteuning voor kinderen met prikkelverwerkingsuitdagingen. 

Zintuiglijke problemen zoals overprikkeling en onderprikkeling kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven van kinderen. Ons eBook biedt handvatten om omgevingen te creëren die prikkels beter reguleren, waardoor kinderen zich veiliger en ondersteund voelen. Dit helpt bij het verbeteren van hun welzijn.

Diepgaande Inzichten in Zintuiglijke Informatieverwerking

Zintuiglijke ervaringen vormen de basis voor leren, communicatie en emotionele ontwikkeling. Ons eBook legt uit hoe zintuiglijke prikkels worden verwerkt van ontvangst tot reactie en hoe je deze kennis kunt toepassen om kinderen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen. Je leert hoe je praktische, zintuiglijk rijke activiteiten kunt integreren in educatieve programma’s om het leren te verbeteren.

Wacht niet langer en verrijk je kennis over de acht zintuigen. Klik op de link hieronder om je exemplaar te krijgen en ontdek hoe je de zintuigen kunt gebruiken om een betere, ondersteunende omgeving te creëren voor jezelf en de kinderen om je heen.

Download nu dit eBook!

Terug naar overzicht
Top